Hastanemiz'de Renkli Ultrason Hizmeti Başladı
11 Ocak 2024

ultrason

Devlet Hastanesi'nde Renkli Ultrason Hizmeti Başladı
İlçemiz Devlet Hastanesinde, yeni hizmete giren 3 boyutlu, detaylı renkli ultrason cihazı ile hamilelerin bebeklerini daha yakından görmeleri sağlanıyor. Hastanemizde artık 3 boyutlu ve renkli ultrason hizmeti verilmeye başlandı. Bu cihaz sayesinde gebelik takibi ve doğum, jinekoloji, genital estetik ve laparoskopik cerrahi gibi alanlarda daha doğru ve ayrıntılı teşhis koymak mümkün olacak . Bu da, anne ve bebek sağlığı açısından önemli bir avantaj sağlıyor. Ayrıca, ultrason cihazı sayesinde üroloji, jinekoloji, genital estetik ve laparoskopik cerrahi gibi alanlarda da daha doğru teşhisler koymak mümkün olacak. Bu da, hastalıkların daha erken teşhis edilmesine ve tedavilerin daha başarılı olmasına yardımcı olacak. Gümüşhacıköy Devlet Hastanesi, ultrason cihazı ile ilçe halkına daha kaliteli sağlık hizmeti sunmaya devam edecek. Hastane Başhekimi Uz. Dr. Mümin Sarıkulak, ultrason cihazının hastanelerine kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.